Autentifica-te

Nu ai cont? Creeaza unul nou

Termeni si conditii

Informatiile de mai jos trebuie intelese ca fiind clauze ale unui contract, de aderare, care depinde folosirea serviciilor puse la dispozitie de Ascend Netsolution prin intermediul site-ului WikiFood.ro.

In masura in care considerati ca o anumita clauza a contractului de mai jos ar putea fi imbunatatita, asteptam sa ne contactati si sa ne spuneti propunerea dumneavoastra.

Utilizarea serviciilor sau informatiilor WikiFood.ro implica un accept prealabil si absolut al conditiilor de mai jos.
Daca nu sunteti de acord cu termenii contractuali de mai jos, va rugam sa nu utilizati serviciile noastre.

Articolele si stirile publicate pe site-ul WikiFood.ro sunt realizate de catre medicii colaboratori si de catre editorii site-ului.
WikiFood.ro incearca sa ofere informatii stiintifice si profesioniste dar accesibile tuturor utilizatorilor interesati de alimentatia lor.
Este importat de subliniat, ca informatia prezentata pe acest site, are un caracter suplimentar, si in nici un caz nu poate substitui recomandarile date de medicii nutritionisti care iau contact cu realitatea situatiei dvs.

Toate textele sau alte materiale prezentate pe acest site sunt proprietatea lui Wikifood.ro si nu pot fi reproduse, distribuite, transferate sau preluate fara acordarea anticipata a permisiunii scrise.
Drepturile de copyright pentru materialele de pe acest site internet sunt protejate de legea © copyright-ului.
Orice cerere a permisiunii de a folosi aceaste materiale pot fi trimise prin email la adresa office@wikifood.ro.

Am dori sa va informam despre faptul ca scopul acestui website este acela de a va furniza informatii medicale generale.
Acest website trebuie utilizat doar in scopul obtinerii de informatii generale pentru intelegerea cat mai buna a principiilor unei alimentatii sanatoase.
Toate materialele si sfaturile furnizate prin intermediul WikiFood.ro trebuie vazute ca informatii cu scop orientativ si nu ca solutii definitive sau garantate pentru evolutia sanatatii dvs.

WikiFood.ro, firma Asccend Netsolution, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi intalnite la WikiFood.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca dumneavoastra, ca utilizator al website-ului www.WikiFood.ro, nu veti inainta nici o actiune judecatoreasca impotriva Asccend Netsolution sau a partenerilor acestuia, indiferent de modul in care ati utilizat informatia furnizata de noi.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu cacracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Ascend Netsolution va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizeaza utilizatorul.

Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate si servicii de comunicatii electronice.

Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a beneficia de serviciile puse la dispozitie de catre Ascend Netsolution. Informatiile furnizate sunt destinate utilizarii de catre Ascend Netsolution si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerilor contractuali ai Ascend Netsolution si altor site-uri din acelasi grup cu Ascend Netsolution.

Prin inscrierea pe site veti primi informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de catre Ascend Netsolution si partenerii sai contractuali. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Stergerea datelor personale ale ultilizatorului este urmata in mod automat de stergerea contului din sistem si de imposibilitatea de a aplica la serviciile si produsele oferite de catre Ascend Netsolution. Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere pe email la adresa: office@wikifood.ro.
Daca unele dintre datele dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.