Autentifica-te

Nu ai cont? Creeaza unul nou

Nutritie
Calcivid Citrat - un complex de calciu...
+

Stii care este e mineralul prezent in cantitatea cea mai mare in corpul uman?

de / 2013-04-17 | tag-uri: calcivid, calciu, organism

0  voturi
0 2064

Stii care este e mineralul prezent in cantitatea cea mai mare in corpul uman?
Raspunsul este simplu si logic: calciu.

Peste 99% din totalul de calciu din corpul uman se gaseste  in oase, in dinti si are  rol de sustinere a structurii acestora. Restul de 1% este prezent in sange, muschi si fluidele intercelulare.

El este necesar pentru contractia musculara, functionarea vaselor de sange, secretia hormonilor si enzimelor, precum si in transmiterea semnalelor prin sistemul nervos.

CalciviD formula citrat este indicat tuturor persoanelor care necesita suplimentarea aportului de calciu, chiar și celor care prezinta contraindicații la administrarea altor forme de saruri de calciu.


Deoarece este produs majoritar din substanțe naturale, CalciviD citrat poate fi luat pe stomacul gol; nu irita mucoasa gastrica .

Resorbindu-se rapid in cantitate suficienta, CalciviD citrat aduce doza de calciu necesara  sanatatii si rezistentei oaselor, dar cu un rol important si in circulatia sangelui si  in functionarea normala a inimii.

La asimilarea eficienta contribuie si continutul de vitamina D din combinatia optima indispensabila a formulei CalciviD citrat: 300 mg calciu citrat – legaturi organice si 200 UI vitamina D3.

Calcivid Citrat de la Béres este un produs cu traditie in Ungaria, fiind recunoscut pentru substantele majoritar naturale folosite in productie. Compania este prezenta in tara de origine cu peste 50 de produse, fiind si liderul de piata la categoria de suplimente nutritive.

Pret recomandat 23 ron           

Comentarii

0  comentarii

schimba cod

Controlul greutatii

Nu orice mancare se potriveste oricui! Afla aici o lista de mancaruri ce ti se potrivesc.
Aboneaza-te la newsletter
Afla ultimele informatii despre nutritie, ultimele retete si review-uri direct pe email