Autentifica-te

Nu ai cont? Creeaza unul nou

Nutritie
Calcivid Citrat - un complex de calciu...
+

Lidl a lansat platforma Bucatar din Placere, prin care sustine si premiaza bucuria de a gati

de / 2017-03-24 | tag-uri: lidl, bucatr din placere, culinar

0  voturi
0 403

Lidl a lansat platforma Bucatar din Placere, prin care sustine si premiaza bucuria de a gati
Anul acesta, Bucataria Lidl cauta Bucatari din placere pentru a-i transforma in noul val de influenceri din zona culinara.

Competitia se adreseaza celor care privesc gatitul ca pe un hobby, nu doar ca pe o necesitate si pentru care bucataria reprezinta locul perfect pentru a se relaxa, exprima liber, a improviza si a invata. Bucataria Lidl isi propune sa ii identifice si sa ii reuneasca pe cei care sunt definiti de bucuria de a gati si sa le sustina pasiunea, transformandu-i in Bucatari din placere si in reprezentantii noii generatii de influenceri din domeniul culinar.

Pentru a deveni viitorii Bucatari din placere, pasionatii de gatit trebuie sa incarce pe platforma suprize.lidl.ro un videoclip in care sa arate cum gatesc intr-un mod surprinzator, care ii defineste. Fie ca fredoneaza piesa preferata sau danseaza pe muzica care ii inspira, video-ul trebuie sa surprinda modul inedit in care isi manifesta pasiunea pentru gatit, atunci cand trec pragul bucatariei.

Inscrierile in competitie se realizeaza pana pe data de 30 septembrie 2017, iar desemnarea castigatorilor se va realiza in doua etape: prima in perioada 24– 30 aprilie 2017, iar cea de-a doua in perioada 01– 08 octombrie 2017. Toti participantii la concurs vor avea sansa de a castiga vouchere lunare de cumparaturi la Lidl si un premiu in valoare de 1000 de euro, iar cei 9 Bucatari din placere finalisti, selectati in competitie, vor avea posibilitatea de a-si arata talentul culinar la televizor si vor fi pregatiti pentru o cariera de influencer in domeniul culinar.

In plus, participantii la concurs vor avea la dispozitie si o sectiune speciala de tutoriale  despre crearea de continut pentru un blog sau vlog de food, despre tehnici culinare variate sau tehnici de comunicare in fata camerelor video, oferite de Chef Florin Dumitrescu, Andrei Aradits si Teo Rogobete (Teo’s Kitchen). 
Inscrierile in concursul Bucatar din placere se fac pe platforma: surprize.lidl.ro/bucatardinplacere. 

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati:
http://www.lidl.ro

Comentarii

0  comentarii

schimba cod

Controlul greutatii

Nu orice mancare se potriveste oricui! Afla aici o lista de mancaruri ce ti se potrivesc.
Aboneaza-te la newsletter
Afla ultimele informatii despre nutritie, ultimele retete si review-uri direct pe email