Autentifica-te

Nu ai cont? Creeaza unul nou

Nutritie
Calcivid Citrat - un complex de calciu...
+

Acasa tu comanzi! Alege sa fii cat de cheesy vrei cu Pizza Hut Delivery

de / 2016-11-21 | tag-uri: pizza hut, pizza hut delivery, blat cheesy

1  vot
0 515

Acasa tu comanzi! Alege sa fii cat de cheesy vrei cu Pizza Hut Delivery
Clientii Pizza Hut Delivery pot comanda acum blatul special Cheesy si la orice reteta de pizza medie din meniu. Acesta contine o margine delicioasa umpluta cu branza Mozarella, aromata cu usturoi. Blatul Cheesy este parte a seriei de inovatii special gandite de Pizza Hut Delivery pentru fanii brandului.

„La Pizza Hut Delivery, ne place sa surprindem, sa venim mereu cu acel ceva in plus, care sa ne diferentieze si sa le ofere clientilor nostri cea mai buna pizza la domiciliu. Pentru o masa gustoasa si speciala, acestia pot alege acum blatul Cheesy si pentru retetele de pizza medie”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.  

Cheesy Crust poate fi comandat pentru orice reteta de pizza medie sau mare, adaugand pentru dimensiunea medie doar sase lei la pretul pizzei pe blat Traditional si opt lei pentru pizza mare. Oferta este disponibila pana in luna ianuarie 2017.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.pizzahutdelivery.ro si pe pagina de Facebook Pizza Hut Delivery Romania.

Despre Pizza Hut Delivery

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizeaza produse numai la pachet si prin livrare. Compania a intrat pe piata romaneasca in decembrie 2007, odata cu deschiderea primei locatii in zona Vitan din Bucuresti, printr-un contract de masterfranciza acordat companiei American Restaurant System. in prezent, Pizza Hut Delivery detine 8 unitati in Bucuresti si una in Cluj - Napoca. Pizza Hut Delivery este subsidiara a Yum! Brands, Inc., cea mai mare companie de lanturi de restaurante si unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial.

Comentarii

0  comentarii

schimba cod

Controlul greutatii

Nu orice mancare se potriveste oricui! Afla aici o lista de mancaruri ce ti se potrivesc.
Aboneaza-te la newsletter
Afla ultimele informatii despre nutritie, ultimele retete si review-uri direct pe email